Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.11.2011 11:41 - Трайчо Трайков: Време е за референдум за шистовия газ (видео)
Автор: cnyyk Категория: Новини   
Прочетен: 935 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Протестиращите се ориентират към платежоспособни поръчители

  image  

Хората трябва да бъдат спокойни, няма да се случи нищо, което не отговаря на най-високите стандарти по отношение на шистовия газ. Това заяви в предаването Денят започва по БНТ министърът на икономиката, енергетиката и турзма Трайчо Трайков.

Не трябва да се обръща внимание на лъжите и манипулациите за сондиране край Рогозина. Там се правят вертикални сондажи по класическата технология за конвенционален газ, а не за шистов газ. Никога няма да видите тези хора да протестират срещу замърсяването от Кремиковци, а се ориентират към платежоспособни поръчители. Чудя се дали не е време да се направи референдум за шистовия газ, защото тогава се слага една платформа и хората преценяват, убеден е министърът на икономиката.

Волен Сидеров ни каза, че сме рушветчии. Никога у нас не е имало процедура, където бонусът влиза директно в бюджета, а не в джоба на договарящите. От другата страна има хора да се оправдаваме, че правим нещо, което никога не се правило в България и да ползваме всички богатства на България, заяви Трайков.

Гърция и Италия са страните от ЕС, с които поддържаме най-тесните си контакти. Не е бъдещето шиенето на ишлеме в развитието на икономическите връзки убеден е Трайков. При задълбочаване на кризата ще понесем щети, сигурен е икономическият министър






Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
1. анонимен - бай мангал
21.11.2011 22:53
Къде ще раздават парите за изборите?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: cnyyk
Категория: Новини
Прочетен: 1735856
Постинги: 657
Коментари: 502
Гласове: 485
Архив