Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2011 12:11 - Лепа Брена: На 51 години се чувствам най-добре
Автор: cnyyk Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1829 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Вече 20 години сръбската звезда живее щастливо със съпруга си - тенисиста Боба Живойнович
image Сръбската и балканска фолк легенда Лепа Брена не крие годините си. “На 51 г. съм и се усещам най-добре се на тези години”, сподели по бТВ певицата, която ще изнесе концерт на 3 декември в София в зала “Армеец”. “Децата ми пораснаха и ми разрешиха да се заема пак с артистична дейност”, обясни Лепа Брена завръщането си на сцената.

На въпроса как поддържа форма, фолк звездата отговори: “Това зависи от нанчина на хранене, живея без цигари и без алкохол, практикувам йога. Това е и въпрос на ген, на мир в душата и пълно сърце”, каза тя.

Лепа Брена сподели, че никога не е очаквала да има такава вярна публика в България. Затова иска да се реваншира на феновете си, останали й верни от 1989 г. досега - годината, в която започва да пее.

Вече 20 г. Лепа Брена живее щастливо със съпруга си – тенисистът Боба Живойнович. Ванга й предрекла, че ще се ожени за мъж в бял екип и Брена си помислила, че може да е лекар. Бял се оказал спортният екип на Боба. Певицата признава, че когато го видяла на страниците на един вестник, си казала: “Той ще бъде моят мъж”./БЛИЦ




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: cnyyk
Категория: Новини
Прочетен: 1738164
Постинги: 657
Коментари: 502
Гласове: 485
Архив