Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.10.2011 14:42 - Сидеров: Бойко, ела тук, защо тровите Добруджа?
Автор: cnyyk Категория: Новини   
Прочетен: 1373 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 20.10.2011 15:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

От Атака искат уволнение на Вежди Рашидов

image  

Премиерът Бойко Борисов се направи, че не вижда доскорошния си поддръжник в парламента лидерът на "Атака" Волен Сидеров, който бе дошъл с група привърженици пред базиликата "Света София" с искане за отстраняването на министъра на културата Вежди Рашидов.

Сидеров и хората му застанаха пред входа на византийския храм с плакати: "Бойко, смени си министъра на култура с някой, който говори български" и "Бойко, стига поклони към Турция. Искай 10-те млрд.!".

По това време премиерът и културният министър разглеждаха новите археологически открития под базиликата. При излизането си премиерът не обърна внимание на призивите на атакистите, а на въпрос на медиите какво ще каже на Волен Сидеров отговори лаконично: "Ще му кажа като минат изборите".

След което се качи в джипа, придружен от охраната си докато на десетина метра лидерът на "Атака" крещеше "Бойко, ела тук, не се крий!".

"Защо бягате г-н Борисов? Две седмици искаме да говорим с вас. Когато ви подкрепях бях добър за диалог, сега не съм, така ли", попита Волен Сидеров.







Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
1. анонимен - Болен Лидеров
20.10.2011 17:41
Тоя предател В.С. да мълчи че ми писна от предателски ПОДЛОГИ
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: cnyyk
Категория: Новини
Прочетен: 1735769
Постинги: 657
Коментари: 502
Гласове: 485
Архив