Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2011 20:13 - Пената почна с лафовете, вижте какво се случи в съблекалнята на ЦСКА
Автор: cnyyk Категория: Забавление   
Прочетен: 738 Коментари: 0 Гласове:
0



Стратега бърка името на треньора на вратарите, строява две момчета заради сходните им имена
image Новият треньор на ЦСКА Димитър Пенев взриви съблекалнята минути, след като встъпи в познатата си длъжност. Стратега влезе при футболистите преди днешната тренировка на стадион “Българска армия” и остана не повече от 5 минути. Това време обаче беше напълно достатъчно на Чичо Митко, за да създаде неповторим купон. БЛИЦ разбра за няколко бисера от репертоара на Стратега, които развеселили футболистите в деня, в който научиха, че официално Милен Радуканов вече няма да им бъде треньор.

“Момчета, представям ви новия треньор на вратарите. Казва се Илиянов”, изцепил се Пената, имайки предвид Илиян Василев, който ще работи с вратарите на “червените” и сменя Петко Петков. Последвала намеса на младия специалист, който уточнил, че се казва Илиян Василев.

Пената продължил с лафовете. Поинтересувал се кои са Пламен Крачунов и Антон Карачанаков. “Момчета, много близки имена имате. Понякога мога да ги бъркам, но няма да ми обръщате внимание. Пустите имена, трудни са ми”, пояснил легендарният наставник.

След краткия престой в съблекалнята играчите излязоха на терена за тренировка във видимо приповдигнато настроение. Костадин Стоянов се държеше за главата и с удар по челото извика: “Майко, няма такъв смях”. Собственикът Димитър Борисов, който наблюдава заниманието, също не спря да се смее на бисерите на Пената, но за пореден път подчерта: “Той е голям треньор, неповторим е.”/БЛИЦ



Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: cnyyk
Категория: Новини
Прочетен: 1735328
Постинги: 657
Коментари: 502
Гласове: 485
Архив