Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.10.2011 16:16 - Първанов спаси 40 литра ракия от алпийски сливи
Автор: cnyyk Категория: Забавление   
Прочетен: 634 Коментари: 0 Гласове:
0



Българи се отърваха от полицията в Швейцария с "помощта" на президента
image В Цюрих стана чудо. Президентът Първанов спаси от конфискация 40 литра прясно приготвена и нагласена за изборния ден сливова ракия. Екшънът се разигра в Швейцария, съобщиха пазарджиклии, работещи в Цюрих, цитирани от "Стандарт".

С помощта на косовари българите използвали швейцарски ресурс, най-вече от сливи, за да си сварят класическа българска ракия и да посрещнат достойно изборите в България в неделя.

Полицаи кръстоносци обаче замалко да провалят планирания празник. В петък вечерта по коварен анонимен сигнал служителите на реда ги хванали в крачка пред бидоните с готовата вече ракия.

И тогава станало чудото. На строгото питане от швейцарска страна какво е това в бидона, българите отговорили, че ракията е древен български обичай - сварява се по случай изпращането на големец. В случая била приготвена специално за Георги Първанов, за да могат да му бъдат оказани почести при напускането на "Дондуков" 2.

Швейцарците, като чули името на българския президент, не само че не им направили забележка, ами застанали мирно. "Не само че не ни провериха паспортите, но и опитаха от българския еликсир", разказаха нашенците.

Така гастарбайтерите ни успели да скътат 40 литра българска ракия, приготвена с алпийски сливи на руски самовар. Босненци, сърби и много швейцарци щели да присъстват на живите предавания от България по време на изборния ден. Даже местни люде така се запалили по надпреварата, че дори забравили кой управлява техния кантон, коментира изданието.



Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: cnyyk
Категория: Новини
Прочетен: 1729640
Постинги: 657
Коментари: 502
Гласове: 485
Архив