Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.10.2011 21:12 - Порно кметицата Калина получи само 2853 гласа във Варна
Автор: cnyyk Категория: Политика   
Прочетен: 3265 Коментари: 0 Гласове:
2



Секс изцепката на изборите зае почетното 8-о място в морската столица
image Калина Павлова, която се превърна в секс изцепката на изборите зае почетното 8-о място в кметската надпревара за морската столица. Архитектката бе кандидат за кмет на Варна от редиците на „Зелените”.  В социалната мрежа "Фейсбук" Калина не скрива разочарованието си от загубата на кметските избори във Варна.
"Лошата новина е, че не влизаме в общинския съвет и оставаме изцяло извън властова съпротива :) Имам опасения, че резултата за общински съвет може да е манипулиран, затова продължавам проверките, но така или иначе резултата ни не е достатъчно убедителен. Причините може да са две - медийното затъмнение и корумпираност или това, че варненци не виждат необходимост от присъствие във властта на хора като нас", споделя на страничката си тя.

Калина Павлова е името, което стана хит не само из Варна, но и из цяла България, след като във виртуалното пространство беше качен клип с открито сексуално съдържание, в който се смята, че главната женска роля се изпълнява именно от кандидата на „Зелените” за кмет на Варна./БЛИЦ



Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: cnyyk
Категория: Новини
Прочетен: 1729710
Постинги: 657
Коментари: 502
Гласове: 485
Архив