Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.10.2011 06:48 - Волен Сидеров в Кърджали: Турция ни внушава, че България е дуалистична страна
Автор: cnyyk Категория: Политика   
Прочетен: 1161 Коментари: 1 Гласове:
0



image

Фотограф: Юлия Лазарова

image

"С говоренето на турски, със строителството на минарета турската държава ни внушава, че България е дуалистична страна. Турцизацията е от години и тези процеси се направляват от държавата Турция."

Това заяви днес в Кърджали кандидатът за президент Волен Сидеров на предизборна среща със симпатизанти на "Атака", цитиран от БТА.

Той припомни, че именно в смятания за крепост на ДПС Кърджали атакистите първи на публична изява тук са издигнали лозунга "Долу ДПС". Не е нормално тук да си българин да е причина за страх, обяви още Сидеров.

Той смята, че и президенти, и правителства са попречили на България да бъде нормална държава. Обвини Желю Желев, Петър Стоянов и Георги Първанов, че не са защитили българските национални интереси, допринесли са за срива на икономиката, свиването на армията и всеобщото обедняване. Всички тези неща имат алтернатива и тя е да се спре колониалното рабство на България, смята Сидеров.

На друга предизборна среща - в Хасково, Сидеров лансира друга идея - "след изборите известни социологически агенции да бъдат подложени на проверка".

Според лидера на партията "Атака" има "широко известни, винаги лансирани социолози, които от години не само манипулират, а на практика подменят вота". На среща със симпатизанти на площада в центъра на града Сидеров обяви, че когато социолозите дадат невярна картина, предварително подменят вота по този начин. И даде пример: "Ако по техните данни за Волен Сидеров ще гласуват три процента от избирателите, а за негов опонент - 32 процента, хората ще предпочетат да не си хабят гласа за Сидеров" и ще гласуват за опонента му".

След изборите ще направя нужното тези социологически агенции да бъдат подложени на проверка - ако трябва да има законодателни промени, за да може от тях да се иска отговорност, добави претендентът за държавен глава.



Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
1. qsobarba - ТОЗИ ДОКОГА ЩЕ НИ ПЪЛНИ ГЛАВИТЕ С ...
19.10.2011 10:32
ТОЗИ ДОКОГА ЩЕ НИ ПЪЛНИ ГЛАВИТЕ С ЛЪЖИ И ЩЕ НИ МАПУЛИРА КАКТО ДРУГИТЕ ДО СЕГА.ЧЕ ТОЧНО ТАКИВА КАТО НЕГО КОИТО НИ УПРАВЛЯВАХА ДОСЕГА ИЗДОИХА НАРОДА И РОДИНАТА НИ,КОЯТО НАШИТЕ БАЩИ И ДЯДОВЦИ СА РАБОТИЛИ ЗА СЪЗДАВАНЕТО И БЕЗПЛАТНО.А ТАКИВА САМО ВРЕЩЯТ ПО ТРИБУНИТЕ И МАНИПУЛИРАТ НАРОДА ЧЕ,ТУРЦИТЕ БИЛИ ВИНОВНИ ЗА ТОВА ИЛИ ОНОВА.И ТАКА ДОКАТО НИ ИЗДУЯТ ДО ПОСЛЕДНО ТЕ ЩЕ ВИКАТ ЧЕ,НЯКОЙ Е ВИНОВЕН ЗА ЖЕСТОКИЯТ ГЛАД И МОР ЛОЙТО НАБЛИЖАВА С ВСЕКИ ИЗМИНАЛ ДЕН.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: cnyyk
Категория: Новини
Прочетен: 1733599
Постинги: 657
Коментари: 502
Гласове: 485
Архив