Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.12.2011 12:55 - 10 000 освиркаха Борисов насред "Арена Армеец"
Автор: cnyyk Категория: Новини   
Прочетен: 3157 Коментари: 0 Гласове:
2



Звездите на Световния шампионат по мотокрос свободен стил (IFMXF) изнесоха снощи в столичната зала "Арена Армеец" страхотно шоу Night of The Jumps, предаде БГНЕС.
Всяко тяхно изпълнение беше бурно аплодирано от почти 10 хилядната публика. Но не само на финала на състезанието, когато министърът на младежта и спорта Свилен Нейков благодари на премиера за хубавата зала многобройната публика освирка споменаването на името на Бойко Борисов. Това се случваше всеки път, когато по някакъв повод се споменаваше премиерът като най-заслужил за построяването на залата и провеждането на грандиозното мотошоу. Надпреварата беше открита от многобройна делегация на българските организатори, а при представянето им зрителите бурно освиркаха Борисов и министъра на финансите Симеон Дянков.
Това сложи началото на тази първа така масова реакция на публиката. По този повод председателят на Българската федерация по мотоциклетизъм Богдан Николов оцени публиката като "тъпа". Защита на Борисов за осъществяването на състезанието изрази председателят на организационния комитет за провеждането му бившия вътрешен министър от кабинета на Сергей Станишев и сега депутат от КБ социалистът Румен Петков.



Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: cnyyk
Категория: Новини
Прочетен: 1733710
Постинги: 657
Коментари: 502
Гласове: 485
Архив