Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.11.2011 11:06 - Шефът на АЕЦ "Козлодуй" е бил пребит
Автор: cnyyk Категория: Новини   
Прочетен: 778 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 22.11.2011 11:09


 


Двама мъже са нападнали директора на АЕЦ "Козлодуй" Александър Николов снощи. Той е бил пребит недалеч от жилището си, съобщи Би Ти Ви. Инцидентът е станал към 19 часа край входа на блока, в който живее Николов. Той е бил удрян в областта на главата, разкъсано е дясното му ухо, съобщават от полицията.

 
Оказана му е веднага медицинска помощ, като няма опасност за живота му. Ясно е, че нападателите са били двама, които шефът на ядрената централа е казал, че не познава.

Засега не е ясен мотивът за престъплението, работи се по няколко версии. От полицията обаче са категорични, че нападението не е извършено с цел грабеж.

Кореспондентът на БНТ във Враца предаде, че по неофициална информация нападението е свързано с работата на Николов и че може би става дума за засегнати бизнес интереси "заради отказа на централата да произведе допълнителни количества ток за свободния пазар".

"Ангажиран е максимален ресурс от наша страна, да не кажа целият ресурс на Областна дирекция на полицията във Враца, и аз считам, че ще постигнем резултат в изясняването на тоя случай. Издигнали сме няколко версии, по които работим", обясни главният инспектор Росен Иванов, директор на ОД на МВР - Враца, пред Би Ти Ви.



Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: cnyyk
Категория: Новини
Прочетен: 1733835
Постинги: 657
Коментари: 502
Гласове: 485
Архив