Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.10.2011 10:18 - Готвят атентат и срещу Миролюба Бенатова?
Автор: cnyyk Категория: Новини   
Прочетен: 1611 Коментари: 1 Гласове:
0



Подготвя се атентат и срещу репортерката на bTV Миролюба Бенатова, пише „Всеки ден”, позовавайки се на информация от спецслужбите. Според ежедневника, след Сашо Диков на прицел на хората, които искат да дестабилизират държавата е и телевизионната водеща Миролюба Бенатова.

Една от версиите, по които работят униформените за взрива на колата на програмния директор на Канал 3 – Сашо Диков е, че атентатът не е насочен лично срещу спортния журналист, а чрез този акт се цели да се дестабилизира държавата. „Това са същите тези, хора, които се опитаха да организират протестна вълна в страната по повод събитията в Катуница”, смятат ченгетата. Друга основна версия е, че зад взрива стои някой от управляващите, заради критиките, които Сашо Диков отправя към властта. И третата версия, по която се работи е отмъщение от страна на футболни фенове.

Разследващите смятат за основа първата версия, затова и лансират тезата, че е възможно и Бенатова да стане жертва на подобен атентат, тъй като е доста актуална журналистка. Освен това, протестът в интернет пространството срещу отразяването на събитията в Катуница все ще не е затихнал. Както знаете, bTV репортерката беше обвинена, че нарекла протестиращите в Катуница „пияна тъпла” заради което си навлече гнева на хиляди българи, които организираха протести срещу нея в социалните мрежи.







Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
1. анонимен - еж ми путката
17.10.2011 10:21
хахахахахахах
върви да плашиш гаргите
скоро пък аз ти готвя нова изненада
очаквай неочакваното :)))))))))))
ако можеш ме гръмни преди това
:))))))))))))))))
и между другото не ти приемам предложението за брак!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: cnyyk
Категория: Новини
Прочетен: 1729810
Постинги: 657
Коментари: 502
Гласове: 485
Архив