Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2011 06:47 - Последната връзка на Христо Сираков му разби сърцето
Автор: cnyyk Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 761 Коментари: 0 Гласове:
0



Ицо 100-те манекенки ужасно си беше паднал по жена, но тя го разочарова
image Eмил Кошлуков е роден на 26 октомври 1965 г. в Пазарджик. През 1985 г. като войник е осъден на 6 г. затвор за опит да предизвика бунт в казармата. Един от първите български дисиденти. Завършва политология в университета в Санта Барбара, Калифорния, САЩ. През 2001 г. се присъединява към НДСВ и става депутат в 39-ото НС. През лятото на 2004 г. е сред учредителите на партия “Новото време” и става неин председател. След загубата на парламентарните избори подава оставка от шефския пост. От лятото на 2009 г. Емил Кошлуков държи мажоритарния дял в продуцентската компания „No frame” в съдружие с Вили Сечкова. Те правят предаванията “Факторът Кошлуков”, “5400”, “Споделено с Камелия”, “Какво ви забърка Лео” по ТВ7, “В джаза в събота вечер” по bTV... Репортер на „ШОУ” отиде заедно с продуцента зад кулисите на новото риалити “Милионер търси съпруга”, което започва през декември по ТВ7, и научи прелюбопитни неща.


- Емо, какво си говорихте с Христо Сираков на онази вечеря, на която сте решили да му търсите съпруга по телевизията? Така разбирам се е родила идеята...
- Христо тъкмо беше излязъл от една връзка с огромно разочарование. Наистина си беше паднал жестоко, но станали неприятни неща...

- За бигбрадърката Зара ли говориш?
- Не мога да ти кажа името, защото не е честно, но не е Зара. Седяхме в един ресторант и Христо ми споделяше какво се е случило, беше разстроен, наистина: “Всички смятат, че излизам с различни красиви жени, а аз всъщност нямам жена до себе си! Никога не сполучвам!” Тогава аз му казах: “Знаеш ли, че можем да направим предаване, в което ти да си намериш жена?! Искаш ли да помогнем? Може да се окаже, че ти не виждаш тези жени, които ти трябват... Къде ги търсиш?! - В два бара и два ресторанта в София! Вероятно там, където ходиш, няма подходящи... Ти няма как да разбереш дали в Силистра или в Кърджали има момиче, което е чудесно и превъзходно и е точно твоята половинка, но ти няма как да я срещнеш в твоя затворен свят”. Христо се замисли и ми отговори: “Да, ти може би си прав! В които и заведения да отида, горе долу са едни и същи хора”. Така от дума на дума се стигна до идеята за предаването.

Христо Сираков е много романтичен и много влюбчив човек,

това много малко хора знаят. Той е изключителен кавалер, с чудесни обноски, много внимателен. Но дълбоко в себе си е все още едно романтично момче. Продължава да търси любовта и романтиката, които му липсват... Той е стигнал до такъв етап в живота си, че е готов да го сподели с жена. Това риалити е страхотно изпитание за него, както и за нас. В него няма да има скандали и грозни сцени. Ние не искаме да правим евтино шоу. Искаме да видим как живее романтиката в 21-ви век, има ли все още принцове и принцеси...

- Във вашето риалити има ли закачка към другото, което тръгва по Нова тв - “Фермер търси жена”?
- Една девойка вече ни написа: “Абе, тези селяни да си гледат работата!

Аз фермерка не ща да ставам, искам да дойда тук, при милионера!”

Но ако дойде само за това, тя ще отпадне, защото Христо има усета и нюха за такива жени, които търсят само парите му... /смях/

- По какво ще се различава “Милионер търси съпруга” от други подобни предавания по света?
- Такова нещо не е правено никъде. Има подобни предавания по света, но начинът, по който го правим ние, е много особен. За първи път в България ще видим на екрана живота на хората от висшето общество.

За хора като Христо Сираков се пише във всички светски списания и вестници, но на практика никой не е видял как реално живее такъв човек. В нашето риалити той става с нас, ще ляга с нас, ще ходи в офиса си и ще излиза с кандидатките. Ще видим къде прекарва вечерите си, къде спортува, как се държи със сина си, ще видим колите, които кара. В продължение на повече от месец зрителите ще живеят заедно с него. Ще влезнат в дома и в душата му. Ще разберем какъв е моралът, какви са критериите на богатите. Наистина ли е вярно, че излизат само с красавици – манекенки и фотомодели? Само красотата достатъчна ли е да спечели сърцето им? Защо, ако е така, не се женят? Какво е това, което липсва в живота на богатия човек, вкъщи самотен ли е, как вечеря, когато е сам? Ще разберем какво трябва да притежава една жена, за да плени такъв ерген.

Със сигурност трябва да е красива, но колко трябва да е умна, трябва ли да е добра? Как възниква любовната химия при богатите и известните?

- Ще снимате и в чужбина…
- Немалка част от предаването ще бъде извън България, в едни от най-скъпите курорти в Европа, в едни от най-красивите места, където претендентките ще отидат заедно с Христо Сираков и ще могат да се борят за вниманието му, за любовта му.

В риалитито ще се появят световноизвестни имена

от бизнеса и модния свят, които са приятели на Христо Сираков... Зрителите дори и не подозират какви приятели има нашият кандидат-жених! Това са имена, които цял свят произнася и знае наизуст. Някои от тях ще дават съвети на Христо Сираков, с тях той ще си споделя за претендентките за сърцето му, защото те са негови близки. Те ще коментират заедно с него, някои ще харесат една, други – друга... Приятелите влияят при избора на съпруга. Как да вземеш жена, колкото и да я обичаш, ако никой от твоите приятели не може да я понася например?!

- Какви кандидатки за милионерското сърце очаквате?
- Вероятно ще има неочаквани кандидатки, аз не мога да предвидя какви жени ще се запишат. Те ще бъдат от цялата страна. Няма да има кастинг. На страницата www. milioner.tv7.bg има електронен формуляр, който претендентките за сърцето на Христо Сираков трябва да попълнят. От тях искаме и едно романтично писмо до кандидат-жениха – защо иска да влезе в предаването, защо иска да се ожени за него и смята, че може да бъде негова съпруга. Христо ще прочете всяко едно от писмата на жените да него. От тях ще избере 10, 15, 20 или 50, с които смята, че трябва да прекара повече време. Ще има срещи с няколко на групи. Те ще трябва да задържат вниманието му. Във втората част на конкурса, когато положението стане сериозно, той ще прекара време с всяка поотделно.

Накрая Христо ще връчи годежния пръстен с истински диамант на избраницата си на колене.

Жените, които избере Христо Сираков, ще придобият национална известност, ще станат звезди. Тези, които той не хареса, може пък да направят впечатление на друг милионер, който ще ги гледа по телевизията. И той да каже: “А, тази кандидат-булка е моята, не е на Христо!” Така че току-виж станали няколко сватби покрай предаването!

- Има един деликатен момент. Едва ли предвиждате Христо Сираков да прави секс с всяка от тях, не можеш да отречеш, че това е много важна част от един щастлив брак?
- Когато стигнат до този етап, това е между тях, не мога да се меся /смях/. Как допреди 50 години огромна част от браковете ставаха без секс?! Хората се пазеха до първата брачна нощ! Как нашите родители са живели без секс до брака и след това изкарваха 50 години заедно?! Аз мисля, че въздържанието и романтиката са много по-важни и сексът доста се надценява. Той стана толкова евтина стока, че се обезсмисли. Секс можеш да получиш навсякъде, любов няма!


Едно интервю на Валерия КАЛЧЕВА



Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: cnyyk
Категория: Новини
Прочетен: 1729726
Постинги: 657
Коментари: 502
Гласове: 485
Архив