Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.10.2011 14:29 - Разкрийте какъв е мъжът в любовта, по това как се къпе
Автор: cnyyk Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 738 Коментари: 0 Гласове:
0



  image

Любовният живот на мъжете личи по това колко често и за колко време си взимат душ.

Ако мъжът взима душ само за няколко минути, значи е практичен и надежден партньор. За него душът е необходимост, която трябва да свърши възможно най-бързо, за да пристъпи към важните въпроси. Такива мъже нямат развинтена фантазия, за това, ако жената до тях иска романтично приключение, най-добре е да поеме инициативата в свои ръце.

Ако господинът се къпе не всеки ден, а по няколко пъти в седмицата, значи е инфантилен и се нуждае някой да му напомня какво да прави. Във връзките такива мъже лесно се съгласяват на всичко, което иска приятелката им, стига тя да обясни колко важно е за нея.

image

Ако пък мъжът буквално "засяда" в банята и обича да се плацика дълго време означава, че или разпуска след тежък ден или е нарцистичен тип. Този вид мъжкари обичат да бъдат хвалени в леглото, в противен случай това може да е удар за егото му.

Перфекционистите имат навика да взимат душ по няколко пъти на ден. Такива мъже обичат да планират всичко предварително и не са никак спонтанни в любовните си връзки, пише БГНЕС.

image




Тагове:   баня,   връзка,   душ,   секс,   къпане,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: cnyyk
Категория: Новини
Прочетен: 1733684
Постинги: 657
Коментари: 502
Гласове: 485
Архив