Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.10.2011 08:25 - ХОРОСКОП 22 – 28 ОКТОМВРИ
Автор: cnyyk Категория: Други   
Прочетен: 812 Коментари: 0 Гласове:
0



Овен
21 март ­ 20 април
Съботният ден ви дава неограничени права и предимства, възможност да приключите успешно важна работа и да си получите парите. Усилията ви се възнаграждават. Не бързайте с новите начинания. Ден на размисъл. Символът на 23-ти е жабешкият хор в блатото на живота. Ако не мислим и не действаме адекватно в изборния ден, ще си останем в блатото на живота и щъркелът криза ще ни хапне един по един. В понеделник всичко ще тръгне по вода, ще се разчистят отломките на нечии провали, ще се отворят нови възможности и пред загубилите и пред спечелилите. На 25-и е добре да търсите и ново жилище или да финализирате покупката. Пазете очите, не се товарете с несвойствена работа. Новолунието на 26-и засяга болезнено родените в последната декада. Не вдигайте тежко, щадете кръста и бъбреците. Вероятни са противопоставяния в семейството, провал на договори, на бизнес програми и преговори. Очертава се и здравословен проблем, на който бързо трябва да се реагира. Обърнете внимание на родителите си. Силният ще наложи вето на този, който зависи от него, но и двамата няма да са щастливи и доволни, ако не се разберат и зачетат. Властват едиповите комплекси. На 27-и обмисляйте всяко положение и предложение, дайте отговор на 28-и вечерта. Чака ви един прекрасен уикенд с много посоки и възможности.
Телец
21 април ­ 20 май

Съботният ден е особено рисков за родените след 10 май. Може да станете и обект на нечия агресия, да ви бъдат наложени наказания и ултиматуми. Движете се по линията на най-малкото съпротивление, за да не пострадате и запазите позициите си. Постарайте се да бъдете незабележими. Вечерта обаче блестите с цялото си великолепие, навлизате в един силен и обезпечен период и до вторник бележите връх в работата и политическата си кариера. На 23-ти приключвате едно мъчително изкачване по склона на личната си амбиция, а в понеделник започвате отначало, без да се замисляте. На 25-и влизате в ролята на консултант и специалист с разностранни интереси. Ще продадете скъпо интелектуалния си потенциал. На 26-и не се занимавайте със сериозни неща, не провокирайте добрите намерения на околните и изчакайте с амбициите. Новолунието е време за отказване от вредни навици, връзки и професионални отношения. На 27-и ви чака любовна среща, покрай деловите задачи ще се намери пролука и за една неизживяна емоция. Сексът е на на ниво, но дава и възможност за изнудване в бъдеще. Вероятни са зачатия. На 28-и дайте пълен напред, не протакайте и не отлагайте важни инициативи. Основните ви проблеми на 27-28-и идват от нуждата и условията да се изплатят поетите ангажименти и кредити, да се върне с лихвата и политическият шанс, който някой ви е дал. В този момент сладкото ще ви се вгорчи.
Близнаци
21 май ­ 21 юни
В събота се пазете от случайни контакти, от срещи с хора, които могат да ви въвлекат в конфликт. На 23-24ти кой каквото може, ще се опита да ви вземе и да ви подяде. Изборният ден е един от критичните дни за месеца. 30-и беше много по-подходяща дата, но кой ли пита. Хората могат да бъдат лесно провокирани. Икономисвайте си силата, лесно може да се стигне до големи енергийни загуби. Основното е да прекратите вредни връзки, да се доверите на учителите си и да бъдете избирателни в срещи и отношения. Вероятни са здравословни проблеми, внимавайте с храната. Вечерта на 24-ти облаците се разнасят, виждате вече в перспектива, набелязвате посоките и лесно преодолявате всяка преграда. На 25-и реагирайте на всичко спокойно, без бързане и заяждане. Позицията ви е силна и стабилна, това не значи, че трябва да си връщате на победените. На 26-и бъдете особено внимателни, не влизайте в чужди игри, не позволявайте да ви въвлекат в лични, служебни и политически зависимости. Ден на тъмните сили, властват комплексите и изнудването, на преден план излиза и компроматът. Ще бъдете ограничени в дейността си. Вероятни са грижи за болен, родители и деца създават проблеми. На 27-и ще получите неочаквана подкрепа, няма да се откажете и от порцията любов, която заслужавате или получавате тайно. Време е за връщане на стари връзки и позиции. На 28-и нападайте, захапете кокала, още утре някой ще се опита да ви го вземе или замени със залъгалка.
Рак
22 юни ­ 21 юли
Съботният ден ще носи провокации, ако общувате с хора, които не познавате добре и не предполагате какви мотивации ги движат. На 23-ти лесно може да влезете в преразход на сили, средства и енергия. В този ден маските падат, всеки се показва в истинския си вид, дори и да не предполага. Слънцето навлиза в знака на хармоничния ви Скорпион и ви дарява с месец на заслужени победи и постижения. На 24-ти дайте воля на интуицията си, всичко важно, което ще постигнете, ще е плод на предчувствия и несъзнателен избор. И сънищата от този ден ще се изпълнят. Добре е за пътувания и командировки, за поглед на всяка ситуация от друг ъгъл. Вечерта навлизате в нестабилен период. За вторник и сряда не си поставяйте тежки и отговорни задачи. Родените около 10-16 юли ще имат повече проблеми на новолунието, ще страдат от липса на любов, пари и разбиране. Поне в едното ще имате напредък на 26-27-и. Това са силните ви дни за периода. На 27-и е ден на устата, отварят се големите апетити, наблегнете на тази храна, която ви привлича, независимо от диети или други съображения. В този ден всичко да се подлага на проверка. Ако някой ви е неприятен, прекъснете контактите или ги ограничете до минимум. На 28-и действайте активно, каквото започнете, ще носи ползи и пари, ще ви вдига нивото и обезпечава бъдещето. Не се страхувайте да си защитите интереса, ще спечелите всяка битка
.Лъв
22 юли ­ 22 август
В събота сте заслепени от собствените си изяви и постижения. Не се знае кой за какво те хвали или укорява. Говори се за едно, а се мисли за друго. Лесно ще ви провокират, но и вие не си държите устата затворена. Не е зле да скръцнете със зъби на подчинените, ако не си мерят приказките и действията. В неделя мислете повече за приятни неща, не си разваляйте настроението, не коментирайте публичните си и политически изяви. До вечерта поне един ваш враг ще излезе от строя. В понеделник пътувайте, разговаряйте с всички, които ви спират и подават ръка. Може да намерите изход от болезнена ситуация. Във вторник не вземайте страна в спорове, не давайте предимства на един приятел или клиент пред друг. Денят изисква балансираност и равнопоставеност, за да не загубите ценни връзки и работа. Пазете очите и следете кръвното. Новолунието ще се отрази по-неблагоприятно на родените до 1 август. От 26-и на обед до петък вечер позицията ви е слаба, лесно може да “излезете от релси”, да си докарате здравословен проблем или служебна неприятност. На 27-и ще натъжите или направо ще отблъснете човека, когото обичате. Ден на ревност, скандали и неприятни обяснения. Не обсъждайте семейни и наследствени делби, отложете пътувания, не изневерявайте. На 28-и се подгответе за активна самозащита, но ако се чувствате готови, нападайте и си гонете интереса.
Дева

23 август ­ 22 септември
В събота до обед приключете с обещаните задачи, до вечерта ще дойдат нови покани и предложения. Каквото започнете, ще се промени във времето, но ще носи повече ползи. Луната навлиза във вашия знак, организирайте пътуване. На 23-24-ти може да се надявате на успех, постижения и политически победи. Печелите позиции и в места, където сте били освирквани в миналото. В тези дни стопирани проекти се отпушват, успявате да постигнете максимума в момент, когато другите очакват да ви елиминират от играта. Каквото посадите в понеделник, ще се хване, каквато идея подхвърлите, ще се реализира и каквото започнете лично за себе си, ще носи ползи, пари и предимства. На 25-и запазете спокойствие, започнете нова работа, без да се интересувате кой какво говори. Чудесен ден за покупка на жилище и вложение в недвижим имот. На 26-и не предприемайте важни стъпки, тъмнината на новолунието ни обгръща, няма видимост, може да сбъркате в действия и преценки. На 27-и яжте каквото ви се яде и правете каквото ви се прави. Дайте воля на импулсите, обичайте, не заспивайте сами. Двама ще свършите много по-добра работа и на работа, и в леглото. Изолацията ще ви донесе не само болка и самота, но и финансови проблеми в бъдеще. До обед на 28-и действайте активно, уредете среща с шефове, снабдители, доставчици и бизнес партньори. Привечер навлизате в рисков период. Очертава се проблемен уикенд.
Везни

23 септември ­ 22 октомври

22-ри е вашият ден, бърза се бавно, казват се полуистини, не се взема страна и се действа балансирано във всички направления. Приключвайте, но не започвайте нищо. До два дни ситуацията ще се промени така, че съвсем друго ще се наложи да правите. Символ на неделния ден е блатото. Всички сме в блатото на живота, един кряка, друг вече се е предал, а трети го напуска с прелетните птици. В момента стават важни метаморфози, едно го мислите, друго ще се получи. Уредете среща с капацитет, не започвайте нищо важно в новата седмица, без да сте се посъветвали. В понеделник вечер Луната навлиза във вашия знак. Денят носи разместване на пластовете, уреждане на пътувания и делови срещи. Преградите и ограниченията в живота ви падат. На 25-и отново сте в клопката на несъвместими желания и амбиции. Едно искате, друго можете, а трето се предлага. На 26-и в живота ви ще се появят фактори, с които няма как да не се съобразите. В този момент може да ви сменят началника или родителите да наложат вето над намеренията на децата. На едно място сте този, който ще се съобразява, но на друго се разпореждате и си играете с бъдещето на другите. На 27-и картинката ви се изяснява, лесно си намирате мястото и не пречите на никого. На 28-и трябва или да нападаш, или да се покриеш и предпазиш. Хищниците тръгват на лов за наивници.
Скорпион

23 октомври ­ 22 ноември

На 22-ри ще си докарате доста беди на главата с необмислени и некоординирани действия. Нищо не правете на своя глава, обсъдете с половинката, децата или шефовете всеки свой ход. Изпускате контрола върху положението, ядосвате се и си докарвате здравословен проблем. Вечерта нещата се стабилизират. В следващите дни отново доминирате и владеете положението. На 23-ти в 18 ч. 22 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в знака на Скорпиона. В този момент лежите на стари лаври, но в понеделник ще ви се дадат нови предимства и възможности. Прескачате един висок праг след изборния ден, но пак може да не ви стигне някой и друг процент. На 24-ти не подминавайте приятелите и поканите, които ви се изпращат. В този ден се рушат бариери и се превземат крепости. Ще се освободите от едно минало ограничение и ще тръгнете напред. Енергетиката на 25-и е пречистваща и омиротворяваща. Ще се споразумеете за цени и ще си стиснете ръце за една имотна сделка. Чудесен ден за покупка на жилище и теглене на кредит. На 26-и внимавайте, не предприемайте рискови инициативи, пазете се от фалшиви връзки и бъдете отговорни във всичко, което предприемате. Не носете изделия от кости и рога. Един от най-щастливите ви дни за месеца в емоционален план е 27-и. Някой може да получи и предложение за брак, а на 28-и и работата ви ще потръгне, и нови оферти ще се предложат, и пари ще се спечелят, и нови шансове ще се отворят.
Стрелец

23 ноември ­ 21 декември

22-ри е ден за приключване на връзки и работни ангажименти. Не пропускайте да си вземете парите и да използвате предлаганите екстри, защото в следващите дни няма да ви ги дадат. Родените след 10 декември ще спечелят повече, ще пътуват и организират живота си, така както отдавна си го мечтаят. Вечерта навлизате в нестабилен период и в следващите два дни може да очаквате атака, подбиване на авторитета и намеса в бизнеса и личните връзки. В понеделник навсякъде ще чувствате опозиция, ще спирате пред прегради или непредвидени случайности. Но вечерта всичко ще се промени, късметът ви ще се отпуши, ще получите подкрепа, предложения и любов в по-голяма порция, отколкото очаквате. 25-и е чист, светъл и хармоничен ден. Вероятно е духовно прозрение за пътя напред. Не се товарете прекалено, следете кръвното. За сряда не насрочвайте отговорни срещи. Това новолуние ще покаже слабите ви места, ще ви срещне с врагове и страхове и ще намали възможностите за печалби. Не провокирайте никого, зачитайте родителите и не бъдете толкова строги с децата. На 27-и правете това, което интуитивно усещате за правилно. В този ден яжте каквото ви се яде, бъдете с човека, когото обичате, независимо от  ситуацията. На 28-и е време за атака, не се бавете, за да не ви изпреварят. Ден на леопарда, вземете каквото ви се полага и предлага. Почистват се сечивата, прави се инвентаризация.
Козирог
22 декември ­ 20 януари
На 22-ри бавно и полека достигате целта, успявате да си извоювате свобода на действие и да пътувате към приятни места. Късно вечерта ще получите вест, която ще промени плановете и решенията ви за неделния ден. Навлизате в силен период, успявате да обърнете една проблемна и неприемлива ситуация в своя полза и интерес. На 23-24-ти ще получите максимума от това, което се предлага, ще станете част от политическия пъзел и ще докажете силата си. Ще ви подкрепят и хора, в които не сте били сигурни преди. В понеделник се отприщват задръстени ситуации, бързо трябва да се използват шансовете, да се подават документи и търсят права, защото на 25-26-и пак ще има задръствания за вас и положения, с които няма да може да се справите. На 25-и не искайте много от живота, радвайте се на хубавото или лошо време, на децата и на това, което животът ви дава. Ден с пречистваща енергетика, нищо да не се руши, да не се секат дървета и да не се подаряват цветя. Новолунието на 26-и отприщва тъмни мисли и действия. Някой може да направи грешен ход, да дистанцира близък, да забрави родителски и синовен дълг. Старите ви комплекси се събуждат, нови се създават. Нищо важно не предприемайте. На 27-и любовта ще е до вас, не продължавайте със сърденето. Подгответе се за атака в петък. Ще вземете изпит, ще защитите позициите си в работата и може да се надявате на повишение
.Водолей
21 януари ­ 19 февруари
В съботния ден очаквайте главоболия и грижи. Не предизвиквайте съдбата и добрите намерения на околните, не се сърдете, стремете се към повече разбиране и толерантност. Лесно се палят конфликти, трудно се постига примирие. Вечерта нещата тръгват към оправяне, но и в неделния ден ще чувствате някаква горчивина. Не продължавайте със зациклящите мисли. На 24-ти една неприятна ситуация ще се отпуши, ще усетите накъде вървят нещата, как да се подпре оттук, да се отпусне оттам и да се влезе в релси. Новолунието ще освободи пътя, ще елиминира враговете, ще донесе предложения, които са били за друг, но той не се е справил. Вземайте и не питайте кое откъде идва. Енергетиката във вторник е пречистваща и блага, може да се справите със здравословен проблем, да привлечете стабилен клиент и да свършите много добра работа. Каквото се започне на 25-и, ще върви по план и график, ще носи пари и облаги и ще даде предимство на децата ви. На 26-и бъдете внимателни с родителите. Вижте кой от какво има нужда. Лош ден за изневери. Вечерта на 26-и нещо се обърква, влизате в неприятни връзки и вървите към загуба в любовта и партньорствата. На 27-и се вслушвайте в гласа на интуицията. Каквото пренебрегнете, ще се окаже важно, каквото изпуснете, повече няма да ви се даде, а каквото прогоните, няма да се върне. На 28-и е ден за атака, но повече към вас. Настройте се на самозащита.
Риби

20 февруари ­ 20 март

В съботния ден, искате или не, затваряте цикъла от връзки, определяте се към кой лагер принадлежите и повече няма мърдане. Луната навлиза в знака на опозицията ви -  Девата. До два дни ще бъдете обект на атаки и критика, ще губите позиции и трудно ще се удържите на върха. Неделният ден дава шанс да се измъкнете от вредна за вас среда. Политическите ви пристрастия ще бъдат нож с две остриета, дано не отрежете клона на стабилната си работа с една безперспективна кандидатура. В понеделник до обед нищо не върви според вашите правила, но след това решението идва само или друг ще се наеме с разрешаването на проблема. 25-и е ден на пречистване, да не се нарушава спокойствието и да не се ламти за нищо. Новолунието на 26-и ще концентрира много сила в хора, които ще се опитват да ни притискат и използват. Не се водете по чужд акъл и не предприемайте нови инициативи. 27-28-и са едни от най-силните ви дни за месеца. На 27-и оставете интуицията да ви води и няма да сбъркате. Яжте каквото ви се яде, бъдете с този, който ви е на сърце, и не си позволявайте компромиси. На 28-и е време за старт на най-важната ви програма, мисия и цел. Вложете цялата си душа в нещата, които правите и те непременно ще се получат и ще се претворят в реалността. Време за изпити и конкурси, дават ви се права и предимства, уреждате документ, получавате отстъпки и мечтани екстри.


Тагове:   хороскоп,   22 - 28,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: cnyyk
Категория: Новини
Прочетен: 1734085
Постинги: 657
Коментари: 502
Гласове: 485
Архив