Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.11.2011 11:12 - Бойковица стана съсобственик в СПА комплекса "Катарино"
Автор: cnyyk Категория: Бизнес   
Прочетен: 1290 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  image

Двама финансисти - Цветелина Бориславова и Светослав Божилов са новите собственици на комплекса "Катарино", който се намира в близост до Банско. Това съобщава в днешния си брой "Капитал Daily"  като се позавава на отчета да предишния собственик на популярните вили - строителната компания от Разлог - "Балканстрой". 

Вестникът посочва, че "СПА комплекс Катарино", който се оценява на 10.171 млн. евро, все още стои на сайта на предишния си собственик. Част от комплекса е четиризведният СПА хотел "Катарино" който е придобит през лятото от СИБанк за 9.4 млн. евро като по-голямата част от цената, според публикация в "24 часа", е била използвана, за погасяване на заем на "Балканстрой" към кредитната институция.

Имената на Бориславова и Божилов се свързват с комплекса още от създаването му, когато тъкмо СИБанк е отпуснала заем за проекта. По това време Бориславова беше основен акционер във финансовата институция, а с дял разполагаше и самият Светослав Божилов. 


Комплексът е завършен през 2005 г. Той беше популярно място за семинари на държавни ведомства по времето на тройната коалиция.



Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: cnyyk
Категория: Новини
Прочетен: 1729885
Постинги: 657
Коментари: 502
Гласове: 485
Архив