Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.11.2011 18:38 - Да подкрепим Премиера,който е номиниран за футболист на годината. /Витоша Бистрица/
Автор: cnyyk Категория: Забавление   
Прочетен: 1609 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 25.11.2011 23:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image

Министър-председателят Бойко Борисов се оказа сред 71-те най-добри футболисти на България, номинирани за званието "Футболист на годината за 2011 година". Легендарната анкета, основана преди 80 години от вестник "Спорт", през тази година се организира от рекламната агенция "Дакси медия" на простреляния бизнесмен и бивш президентски съветник Манол Велев. Освен с футбол и реклама фирмата развива и издателски бизнес с дамското списание "Бела".

 

"Дакси медия" купува правата за анкетата през 2006 година за срок от 5 години. За първи път през 2011 година рекламната агенция решава да промени правилата за гласуване и с право на глас се оказват и феновете на футбола в страната. За целта е направен сайта www.futbolist1.bg, където са изброени имената на най-заслужилите 71 български футболисти.

 

Сред тях е попаднало и името на премиера Бойко Борисов, който има картотека в отбора на Витоша от столичния квартал "Бистрица". Той е единственият футболист от отбор в аматьорски групи, на когото е оказана честта.

 

Mediapool се свърза с "Дакси медия" в опит да разбере по какъв начин са избрани най-добрите футболисти в България, но не успя да говори с отговорни за анкетата служители, защото са "в срещи" или "в движение".

 

Докато Борисов беше кмет на София, отборът в Бистрица успя да си направи напълно обновено игрище върху общинска земя.

 

Номинацията за "Футболист на годината" е второ признание за премиера в област, която е далеч от преките му професионални занимания. Съвсем наскоро той бе предложен и за почетен член на съюза на художниците.

 

Прави впечатление още едно случайно, но многозначително съвпадение. Докато футболистът Христо Стоичков бе удостоен с академичното звание "Доктор хонорис кауза", докторът на науките Бойко Борисов (защитил дисертация на тема “Психо-физическата подготовка на оперативния състав”) е номиниран за футболист на годината.




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: cnyyk
Категория: Новини
Прочетен: 1727599
Постинги: 657
Коментари: 502
Гласове: 485
Архив