Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2011 12:01 - Хейтърите в интернет
Автор: cnyyk Категория: Видео   
Прочетен: 878 Коментари: 0 Гласове:
1



На улицата трудно ще ги разпознаете. Може да ги забележите по това, че са по-нацупени от останалите. Но влязат ли в интернет, те създават своя реалност. Превръщат се в безмилостни воини на своето мнение и водят епични битки. Най-силното им оръжие за масово унищожение са думите. И то не тези, които всеки би искал да чуе. Потребителите в интернет ги наричат "хейтъри”. Тази събота, 22 октомври, bTV Репортерите ще разбият стените, зад които се крият, за да ги покажат отблизо на зрителите.

"Хейтър” е човек, който мрази всичко и всички, критикарства навсякъде в интернет и особено го дразнят успехите на другите. Това е най-общото определение на чуждицата, която успешно отговаря на българската "злобар”.

Кои са отличителните черти на "Зодия "Хейтър” – в събота от 19.30 ч. в bTV Репортерите ще разкажат звездите Яна Маринова, Асен Блатечки, Кръстю Лафазанов, Александра Раева и Виолета Марковска, блогърите Константин Павлов-Комитата, Петър Стойков-Longanlon и Здравко Здравков, както и психологът Анелия Янева.






Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: cnyyk
Категория: Новини
Прочетен: 1729849
Постинги: 657
Коментари: 502
Гласове: 485
Архив