Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2011 17:26 - Ето го консултанта която банка купи "Булгартабак"
Автор: cnyyk Категория: Политика   
Прочетен: 1399 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 26.11.2011 17:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image  

Българите да разчитат на българските банки, в момента те предоставят много високи лихви на фона на европейските, а има по-малко рискове. Много български банки са по-стабилни финансово от собствените им майки.

От крайно време вярвам на лева, влоговете в левове носят по-висок доход. Това заяви бившият министър на финансите Милен Велчев, в интервю за Нова телевизия, „Карбовски: Директно”. По отношение на сегашния министър на финансите Симеон Дянков, Велчев обясни, че не го познава много добре и не може да каже, че му е „симпатичен”.

Симпатични са ми усилията му да реформира една или друга сфера. За много неща е прав, но за някои не, посочи още Милен Велчев. Според него ако продължаваме да трупаме дефицити, това може да ни отведе, макар и бавно, към ситуацията в Гърция.

България не би трябвало да фалира и вярвам, че няма да стане това, посочи още бившият финансов министър. Напоследък правителството се справя по-добре, отколкото в началото на мандата си, вижда се някаква решителност за реформи, вижда се по-твърда финансова политика, но има още какво да се желае по отношение събиране на приходите и борбата с контрабандата, подчерта Милен Велчев.

На въпрос кой купи „Булгартабак”, Велчев каза, че това е руска банка, на която той е консултант. „Милен Велчев няма пари да купи „Булгартабак”, подчерта бившият финансов министър. Той не пожела да коментира колко пари е взел като консултант по сделката.




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: cnyyk
Категория: Новини
Прочетен: 1735658
Постинги: 657
Коментари: 502
Гласове: 485
Архив