Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2011 09:18 - Колтуклиева към Беновска: Ти служиш на Алексей Петров!
Автор: cnyyk Категория: Политика   
Прочетен: 816 Коментари: 0 Гласове:
1



image Страхотен скандал избухна по време на пресконференцията на ГЕРБ след победата на кандидата им Росен Плевнелиев в президентската надпревара. Подобно на миналата седмица, Илияна Беновска използва националната трибуна, за да съсредоточи вниманието върху себе си. "Господин Борисов, какво ще направите, за да спрете медийния монопол, наложен от групата на Делян Пеевски", попита след дълго предисловие Беновска. Въпреки че успя да си издейства лична среща с премира, тя продължи да задържа микрофона, разсъждавайки на глас.

За разлика от предишното й излияние след първия изборен тур, колегите й в залата не издържаха и постепенно смехът им премина в недоволство. То се усети не само в залата, а и се чу в ефира на телевизиите, отразяващи пресконференцията.

"Ако ти не се чувстваш свободна и си обвързана, не обиждай цялата колегия. Говориш за монопол, но защо не кажеш за монопола на собствениците си? Защо не кажеш за Огнян Донев? Колко свободна и открита си ти, която служиш на Алексей Петров?", изрази на висок глас всеобщото възмущение Соня Колтуклиева.

Думите й бяха посрещнати одобрително от колегите, които използваха смущението на Беновска, за да й отнемат микрофона и да продължат да изпълняват служебните си задължения. /БЛИЦ



Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: cnyyk
Категория: Новини
Прочетен: 1733750
Постинги: 657
Коментари: 502
Гласове: 485
Архив