Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2011 22:06 - ГЕРБ: Отлъчихме Боевски още през 2008 година
Автор: cnyyk Категория: Политика   
Прочетен: 752 Коментари: 0 Гласове:
1



Спортистът по никакъв начин не е участвал в партийните дела, отчитат управляващите
image 24.02.2007 г. - Гълъбин Боевски ръкопляска край Цветан Цветанов на благотворителна вечер, организирана от ГЕРБ Арестът на олимпийския шампион от Сидни 2000 Гълъбин Боевски веднага отприщи спекулации за миналото му, свързано с ГЕРБ. В кметския период на премиера Бойко Борисов щангистът беше общински съветник на ГЕРБ, но през 2008 г. бе принуден да подаде оставка заради скандала със сина му Пол, който се простреля с пистолет в столичното 18-то СОУ "Уилям Гладстон". БЛИЦ предоставя на читателите официалната позиция на ГЕРБ:

Във връзка с информациите, че щангистът Гълъбин Боевски е задържан с наркотици в Бразилия, сме длъжни да уточним следното:

ПП ГЕРБ е прекратила членството на спортиста Гълъбин Боевски на 25 април 2008 година. Припомняме, че след като на 19 април 2008 година синът на Гълъбин Боевски се самонарани при игра с газов пистолет в училището, в което учи, спортистът подаде оставка като общински съветник от листата на ПП ГЕРБ. Седмица след инцидента членството му в партията беше прекратено заради несъответствие между допуснатите действия от страна на Боевски и морала и устава на ПП ГЕРБ.

След подаването на оставката си като общински съветник, Гълъбин Боевски по никакъв начин не е участвал в работата на ПП ГЕРБ.

Пресцентър ПП ГЕРБ



Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: cnyyk
Категория: Новини
Прочетен: 1733048
Постинги: 657
Коментари: 502
Гласове: 485
Архив