Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.10.2011 00:45 - Владимир Каролев към ГЕРБ: Глупакът си е глупак
Автор: cnyyk Категория: Политика   
Прочетен: 1606 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Бурен скандал избухна между Каролев и представителите на ГЕРБ

image

Гледахте, градихте, привлякохте, ама нищо не свършихте. С тези думи се обърна кандидатът за кмет на София Владимир Каролев към Йорданка Фандъкова във финалния дебат по БНТ.

Каролев се беше подготвил и със снимки с препълнени кофи със смет. София се превръща в ретростолица – връщат ни стари трамваи. Не ставате за кмет, с тези думи жълтият кандидат се обърна към Йорданка Фандъкова. Той размаха още една снимка на игрище в столично училище, което е предвидено за застрояване.

В този момент от публиката, където бяха разположени част от съветниците на ГЕРБ репликираха Каролев. Не ми суфлирай, защото нямаш акъл, отряза го кандидатът на НДСВ. Каролев не прости и на кандидатът на Атака Николай Пехливанов. Имате роля да вкарате Капка Сидерова докато е Сидерова в общинския съвет, защото скоро няма да е Сидерова. Срам те е от собствената ти партия, защото логото на Атака си го набутал в долния десен ъгъл и не може да се види и с две лупи. Изказването беше посрещнато с дюдюкания от ГЕРБ. Глупакът си е глупак, философски обобщи Каролев.




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
1. toshotoshev - Каролев е експерт и дори е доста л...
22.10.2011 10:36
Каролев е експерт и дори е доста лоялен човек ... иначе отдавна да се е махнал от умрелия кон НДСВ, но ... в БГ експерти не се ценят.
цитирай
2. qsobarba - ABE KAРОЛЕВ 22ГД. НЕ ВИ СТИГНАХА НА ...
22.10.2011 22:00
ABE KAРОЛЕВ 22ГД.НЕ ВИ СТИГНАХА НА ВАШАТА ПАРТИЯ ДА КРАДЕТЕ ОТ ТОЯ ВЕЧЕ ОБРУЛЕН И БОЛЕН НАРОД.АЛЧИНОСТАВИ НЯМА ГРАНИЦИ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: cnyyk
Категория: Новини
Прочетен: 1729833
Постинги: 657
Коментари: 502
Гласове: 485
Архив