Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2011 19:22 - Цветан Цветанов замеси "Килърите", "Наглите" и "Октопод" в палежите на коли
Автор: cnyyk Категория: Новини   
Прочетен: 957 Коментари: 0 Гласове:
1



  image

Не е изключено дела в съдебна фаза като "Килърите", "Наглите" и "Октопод" да са замесени в палежите на коли. Това смята вътрешният министър Цветан Цветанов, цитиран от БТА.

Организираната престъпност е един от факторите, които биха могли да провокират палежите и дестабилизацията на столицата, заяви министърът при посещението си в Кърджали.

Според него не е изключено дела в съдебна фаза, за чийто край има определена яснота, да имат връзка с палежите. Като пример той посочи "Килърите", "Наглите", делото "Октопод".

Само преди четири дни вътрешният министър декларира пред журналисти, че
"организираната престъпност е овладяна и в голямата си част е неутрализирана".

По-рано днес и шефът на столичната дирекция на МВР Валери Йорданов видя в подпалените коли опит за "дестабилизиране на страната".

До момента
в София са задържани 63 души с неясно пребиваване в късните часове на денонощието, като се проверяват техните алибита, коментира Цветанов. Издирват се и лицата около задържания за 72 часа вчера като съпричастен за палежите. За овладяване на ситуацията в столицата е осигурен и допълнителен полицейски ресурс, коментира министър Цветанов.

Той пристигна в Кърджали, за да поздрави партийните структури в региона за резултатите от изборите и да открие моноспектакъла на Георги Мамалев "Разбираш ли ме правилно?", който ГЕРБ подарява на кърджалийци по случай предстоящите празници, уточнява БТА.



Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: cnyyk
Категория: Новини
Прочетен: 1735966
Постинги: 657
Коментари: 502
Гласове: 485
Архив