Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2011 15:36 - Арестуваха още трима за палежите на коли
Автор: cnyyk Категория: Новини   
Прочетен: 627 Коментари: 0 Гласове:
0



полицията проверява имат ли алиби за нощта на пожарите image Нови трима са задържани тази нощ в различни полицейски управления в София, обяви вътрешният министър Цветан Цветанов в Пловдив по време на изнесеното заседание на кабинета. Така заподозрените пиромани вече са четирима. От първия палеж на десетина коли в столичния вкартал "Младост" до последния вчера вечерта в "Студентски град" имаше само един задържан. 

Задържаните нови трима са носили със себе си бутилки със запалителна течност. ПОлицията изчиства техните алибита. Единият от тях е обяснил, че течността му била нужна за колата му, а другият  - че му трябвала за печката.

"Ако се установи, че това е така, те ще бъдат освободени. Полицията работи по много други сигнали, които постъпват", добави Цветанов и призова гражданите да съдействат максимално. Цветанов каза още, че има допълнителни мерки за охраната на обществения ред в столицата във връзка със зачестилите палежи на автомобили.

Цветанов коментира още, че някои от случаите са чисто криминални, а други са на граждани, които нямат нищо общо със задължения и взаимоотношения с престъпния свят. МВР се стреми да неутрализира всички тези, които вършат умишлено такива престъпления.



Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: cnyyk
Категория: Новини
Прочетен: 1735888
Постинги: 657
Коментари: 502
Гласове: 485
Архив