Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.11.2011 17:35 - Официално: Калина Крумова напусна "Атака"
Автор: cnyyk Категория: Новини   
Прочетен: 1968 Коментари: 0 Гласове:
0



  imageДепутатът Калина Крумова напусна парламентарната група на "Атака" и става независима. Тя е депозирала заявлението си в деловодството на парламента в 16.16 ч., научи Дневник.

Нейни колеги неофициално коментираха, че очакват тази нейна стъпка днес. Тя не отговаряше на мобилния си телефон, а по-късно го изключи. Така парламентарната група на "Атака" се сви до 14 депутати, след като в успя да вкара в парламента 21 представители.

По-рано днес тринайсет народни представители от "Атака" заявиха в официално обръщение до медиите, че нямат намерение да напускат групата и партията, в това число и лидерът Волен Сидеров. Под обръщението към медиите не са се подписали Борислав Стоянов, който заедно с Димитър Стоянов обяви, че иска оставка на Сидеров, както и Калина Крумова.

Борислав Стоянов коментира, че засега не смята да излиза от групата, но продължава да поддържа искането си за оставка на лидера на партията Волен Сидеров. Не е ясно дали Сидеров няма да предприеме превантивни действия и да го изключи.

 обръщението, подготвено на спешно заседание на парламентарната група предиобед в централата на партията, 13-те депутати от "Атака" заявяват: "Искаме да ви спестим усилията, които хвърляте в търсене на доказателства за разцепление в парламентарната ни група".

"По клеветнически въпроси за харчове, субсидии, апартаменти, пури, запалки, химикалки, напитки, варива и печива да вас и срещу някой от вас работят нашите юристи", предупреждават народните представители. Допълват, че остават иначе отворени за журналистическите питани "по парламентарната дейност на "Атака" и нейните законодателни инициативи, които са истински важните неща за българските граждани".



Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: cnyyk
Категория: Новини
Прочетен: 1729604
Постинги: 657
Коментари: 502
Гласове: 485
Архив