Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2011 14:24 - Сидеров: Борисов пробва опит за преврат в "Атака"
Автор: cnyyk Категория: Новини   
Прочетен: 2294 Коментари: 0 Гласове:
1



  image
  Премиерът Бойко Борисов пробва опит за преврат в "Атака", обяви лидерът на партията Волен Сидеров на специална пресконференция.

Той свика журналистите, след като на 18 ноември стана ясно, че заместникът му Димитър Стоянов, който е и негов доведен син, иска оставката му заради лошия резултат на изборите. Вчера Стоянов беше изключен от партията, след като направи поредица от изявления пред медиите.

БТА цитира лидера на "Атака", според когото Борисов пробвал преврата заедно с хора, които са били в централното ръководство на партията и дължат своята политическа кариера на Сидеров. По думите му "очевидна е връзката и взаимодействието между премиера Бойко Борисов и бившия заместник-председател на "Атака" Димитър Стоянов - с идейката да се направи преврат в партията". Плановете за преврат са съчинени в нечии щабове и точно така се приемат действията на изключения вчера и от партията и от Централния сбор Димитър Стоянов, заяви Волен Сидеров. По думите му "този план за преврат в "Атака" е координиран с Бойко Борисов".

За раздялата със съпругата ми Капка Сидерова причината не е друга жена, а е принципна, защото има опит да бъде обсебена партията, която съм създал с усилия, със сърце и душа, заяви Сидеров. Той добави, че не е фолк или шоу звезда, за да се интересуват медиите толкова много от неговия личен живот.

В отговор на въпрос Волен Сидеров каза, че вижда пряка връзка и сговор между премиера Борисов, когото познава лично, и майката на Димитър Стоянов - Капка Сидерова, и използването сега на "една лична и семейна история, за да се постигнат политически резултати и да се направят политически удари срещу партия "Атака". Така отново се запява старата песен, но на нов глас - "Атака" без Волен, коментира Сидеров.

Той определи действията на Димитър Стоянов като реакция на син, който защитава майка си, но бил използван по некоректен начин. Ако е коректен Димитър Стоянов, би трябвало да напусне поста си на евродепутат, но вероятно няма да го направи, заяви още Сидеров. Той добави, че няма юридически механизъм, по който една партия да "извади" депутат от европарламент или от национален парламент. По думите му властта в България е монополизирана от партия ГЕРБ, от нейния лидер и той имал възможността да прилага цялата репресивна машина срещу лидера на "Атака".

Според Сидеров управлението на ГЕРБ не се различава вече по нищо от това на тройната коалиция, както и от това на НДСВ.

Междувременно Димитър Стоянов обяви изключването си от партия "Атака" за незаконно.



Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: cnyyk
Категория: Новини
Прочетен: 1729710
Постинги: 657
Коментари: 502
Гласове: 485
Архив