Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2011 11:56 - Волен се обърна срещу ГЕРБ : Превръщате ни в колония (видео)
Автор: cnyyk Категория: Новини   
Прочетен: 1918 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 17.11.2011 11:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Хвърлете в затвора Милен Велчев, зове лидерът на Атака

image

Това е колониален бюджет, който години наред се приемаше от НС. Това заяви лидерът на Атака Волен Сидеров по време на дебатите за първото четене на бюджета за следващата година.

През 2009 г. и 2010 г. както дадохме нашата подкрепа с надеждата че ГЕРБ ще промени колониалния модел на управление на България. Бюджетът е счетоводна функция на философия на управление, подчерта Сидеров. Тя е дълбоко сгрешена от 1997 година, когато служебното правителство на Софиянски подписа меморандум с МВФ. Последва криминална приватизация и управление в който няма значение кой е на власт, винаги бюджет със стягане на коланите и ударът върху обикновения човек, категоричен е е лидерът на Атака.

Аз отказвам да плащам далаверите на
Милен Велчев. Очаква ни стягане на коланите, защото трябва да платим 1,8 млрд. Евро, защото Велчев направи престъпна сделка за смяна на българския дълг. Трябва да го вкарате в затвора, да му конфискувате имуществото на брат му и на баба му, призова Волен Сидеров. Няма да плащам за това, че гърците играеха сиртаки 20 години и папаха.Да се обсъждат параметри днес, те ще бъдат променени в следващите 6 месеца, дори Симеон Дянков намекна за това. Заложен е нереален ръст от 2,9 при положение че ЕС има 0,6 – България изскача с космически висоти напред и нагоре, подчерта Сидеров.

Брашнения чувал наречен български народ ще бъде отново изтупан. Основния приход на бюджета е ДДС – най-подлия данък, който удря по обикновения пенсионер, няма фирма и не е бизнесмен както повечето депутати, заяви лидерът на Атака.






Гласувай:
5



Спечели и ти от своя блог!
1. tota - Добро утро!
17.11.2011 13:58
Дали някой ще се свести, че България бавно постепенно я заличават...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: cnyyk
Категория: Новини
Прочетен: 1735194
Постинги: 657
Коментари: 502
Гласове: 485
Архив