Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.10.2011 08:09 - Ван Дам падна пиян на канадска в Люлин, взеха му часовника за 15 бона
Автор: cnyyk Категория: Новини   
Прочетен: 1280 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"Непобедимият" троши и крещи, качен на маса
image   Сутринта след тежка нощ звездата се озовала в люлинския бар Bar & dinner Snake, част от комплекса “Киров”. Тя е на бизнесмена Киро Киров, който беше отвлечен през 2009 г. и пуснат срещу откуп. За разигралия се екшън има няколко различни версии на очевидци. Ако се вярва на най-крайните сведения, белгиецът е доказал, че е достоен българин - пил е цяла нощ с непознати, загубил си е часовника и е трошил посуда в изблик на пиянски гняв. Дойдох да пия кафе, а пред очите ми самият Жан-Клод ван Дам троши и крещи, качен върху масата”, изумено разказва клиент пред репортер на "24 часа".

Сутринта след тежка нощ звездата се озовала в люлинския бар Bar & dinner Snake, част от комплекса “Киров”. Тя е на бизнесмена Киро Киров, който беше отвлечен през 2009 г. и пуснат срещу откуп. За разигралия се екшън има няколко различни версии на очевидци. Ако се вярва на най-крайните сведения, белгиецът е доказал, че е достоен българин - пил е цяла нощ с непознати, загубил си е часовника и е трошил посуда в изблик на пиянски гняв.

В ранни зори в заведението нахлула шумна компания от десетина човека. Сервитьорките и барманът се втрещили, когато разпознали сред групата самия Жан-Клод ван Дам. Компанията седнала в едно от сепаретата зад вивариума със змията и весело поръчала водка с натурален сок и други напитки.

Към 8,30-9 сутринта служители в сградата на Киров влезли в заведението, за да си вземат по кафе. Там се натъкнали на ядро развеселени българи, в центъра на което бил седнал не кой да е, а актьорът, който сега снима у нас “Непобедимите 2”. Той изглеждал супердоволен, снимал се с клиентите, със сервитьорките, а също и с дамите, които работели в сградата. Веселбата била в пълен разгар, въпреки че приятелчетата на Ван Дам не говорели бъкел английски.

За сметка на това пък той бил понаучил няколко думи български - “наздраве”, “как си” и една-две други, които не са за споменаване. Липсата на комуникация, изглежда, взела да го гнети, затова се зарадвал, като видял бизнесмена Киро Киров, и отишъл при него да си говорят на английски.

“Той дойде при мен на масата, поздрави ме и остави телефонния си номер, написан на един лист. Каза: “Защо не ми се обадите да излезем някой път на вечеря?” Киро Киров му подарил статуетка на един от фирмените бикове. Според г-н Киров Жан-Клод се държал съвсем прилично.

“С него бяха компания люлински момчета, които често идват в заведението - уточни Киро Киров. - Сигурно са се намерили с Ван Дам някъде по дискотеките и са го довели.” Едър младеж от групата предизвикал актьора на канадска борба и взел, че го победил, разказват очевидци. Като залог младежът от “Люлин” получил часовника на звездата.

“А, затова значи той ми каза, че някой си му бил задигнал часовника”, коментира усмихнато Киров. Други клиенти обаче разказват за не чак толкова мирна картинка. Към 10 ч 34-годишният Мишо седнал с приятел да изпият сутрешното си кафе в люлинския бар. От сепаретата се чули крясъци. Оказало се, че в центъра на скандала се вихри Ван Дам. “Изглеждаше кьоркютук пиян, сигурно е осъмнал в кафето след запой. Около него имаше 4-5 човека, а той нещо им се караше.”

Някои от присъстващите, неразбрали още за ВИП участника в твърде разгорещения спор, взели да нервничат и да се питат няма ли да дойде най-после полиция и да усмири пияната група. Други директно се преместили на по-отдалечени маси, за да могат все пак да си чуят приказката. Актьорът започнал да троши чинии и чаши и създал невъобразим хаос, разказва Мишо.

След малко спорът поутихнал, Жан-Клод, поклащайки се, напуснал заведението, като високо си мърморел. Персоналът трябвало да смете от пода цяла купчина стъкла. “Тръгна си съвсем спокойно, изпратих го до входа”, категоричен е г-н Киров.




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
1. boristodorov56 - Един истински българин!
28.10.2011 08:24
Един истински българин!
цитирай
2. shtaparov - Браво!
29.10.2011 00:35
Браво на Ван Дам-така му се полага щом е в България!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: cnyyk
Категория: Новини
Прочетен: 1729824
Постинги: 657
Коментари: 502
Гласове: 485
Архив