Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.10.2011 08:26 - Боевски пренасял дрога за 400 000 лева
Автор: cnyyk Категория: Новини   
Прочетен: 1278 Коментари: 1 Гласове:
0



Скъсан куфар е обичайното оправдание на всеки заловен наркотрафикант, обясни шефът на ГДБОП
image   Редки са случаите да станеш “муле” на наркотик, без да знаеш. Заловените с дрога обикновено се оправдават, че е случайно, че куфарите са купени така, но в 99% от случаите се разбира, че са знаели за какво става дума”, коментира по бТВ шефът на ГДБОП Станимир Флоров “Версията за скъсаните куфари е обичайното обяснение на хора, задържани с наркотици”, допълни Флоров.

Той отрече Боевски да е попадал досега в полезрението на службите. “Не, никога не е разследван по отношение на наркотрафик”.

Над 400 българи са задържани за трафик на наркотици от Бразилия. Маршрутът Сао Паоло - Мадрид - София е актуален, а Бразилия е рискова дестинация за доставка на кокаин, обясни още Флоров. По думите му в България задържаното у Боевски количество ще струва 300- 400 000 лева, докато в Бразилия е доста по-евтино.

ГДБОП работи по версията Боевски да е доставял кокаин в България, който след това се е разпространявал на дребно, заяви още Флоров.




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
1. elenastilianova - Може и да е натопен, да е бил накаран ...
28.10.2011 12:54
Може и да е натопен, да е бил накаран насила да стане муле, след заплахи към семейството му и кой знае още какво...така лесно ли се взима зала за фитнес баш на национлания стадион,пък дори и да си олимпиец..то в тази страна така или иначе това да си шампион не се цени..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: cnyyk
Категория: Новини
Прочетен: 1733866
Постинги: 657
Коментари: 502
Гласове: 485
Архив