Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2011 12:16 - Прошков: Бюлетините изглеждат твърде прозрачни
Автор: cnyyk Категория: Новини   
Прочетен: 969 Коментари: 1 Гласове:
0



Гласувах за добрата промяна на града ни, ускореното развитие, което се вижда и задължително трябва да бъде продължено, пък посочи Йорданка Фандъкова image Прошко Прошков Притеснен съм, че процесът на гласуване е доста сложен за хората и не беше обяснен достатъчно.

И беше направен всячески опит да няма предизборна кампания. Нито дебат, нито политика. Надявам се хората въпреки това да излязат и да гласуват.

Надявам се да се справят, въпреки това, че

бюлетините изглеждат твърде прозрачни.

Тези избори ще бъдат тест за Изборния кодекс, който съдържа изключително много нелепости в себе си. Надявам се, че ще се проведат едни нормални и демократични избори в София и в страната."

Това каза кандидатът за кмет на София от Синята коалицияПрошко Прошков, след като гласува в 122-ро училище "Николай Лилиев".
"Днес гласувах за това, което иска младото поколение, а то иска страст и постоянни усилия, а не фасадна демокрация, защото борбата за нормалност никога не свършва", добави още той.

На въпрос за кого ще даде гласа си при евентуален балотаж между Георги Кадиев и Йорданка Фандъкова, Прошко Прошков отговори: "Това трябва да ме питате довечера, но няма да ви се наложи всъщност". 

"Нека да не забравяме, че в страната цари страх, както и в София има притеснения, има и натиск. При една прозрачна бюлетина, която и аз видях току - що, е възможно да има хора, които от страх ще сменят вота си", заяви още Прошков.

Кандидатът за кмет на София Йорданка Фандъкова гласува в столичният квартал "Иван Вазов". Фандъкова пристигна в секцията в 47-мо училище заедно със съпруга си Юри и внукът й Алекс, и изчака на опашката за гласуване.       

На излизане тя получи букет от бели рози и коментира, че и е направило впечатление голямата активност в нейната секция. Тя посочи, че активността в София е висока, защото софиянци винаги са участвали в управлението на града им.       

Гласувах за добрата промяна на града ни, ускореното развитие, което се вижда и задължително трябва да бъде продължено, посочи още Фандъкова.       

В отговор на въпрос тя посочи, че ще посвети деня на семейството си.



Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
1. анонимен - За такива като тоя
23.10.2011 12:35
народът казва :

На калпавия кон копитата пречат ... :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: cnyyk
Категория: Новини
Прочетен: 1729645
Постинги: 657
Коментари: 502
Гласове: 485
Архив