Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2011 12:53 - Калфин: Гласувах за 18-годишните
Автор: cnyyk Категория: Новини   
Прочетен: 13999 Коментари: 0 Гласове:
0



image

Гласувах за това България да е обединена, да има кауза, да върви напред. Гласувах за тези, които навършват 18 години, за да живеят в България, която е европейска държава, модерна и демократична.

Това каза кандидатът на БСП за президент Ивайло Калфин, който гласува в 28-о СОУ „Алеко Константинов” в кв. „Красна поляна”. Калфин гласува заедно със съпругата си. Той изрази надежда изборният ден да мине спокойно.

„Всички подготовки дадоха основания за доста притеснения. Надявам се те да бъдат опровергани в изборния ден. Не са лесни изборите. По-сложни са отколкото друг път. Изключително много съжалявам, че българите в чужбина нямаха възможност да гласуват достатъчно свободно. Беше отнето правото на гласуване на много наши сънародници”, коментира Калфин.

„Изборните резултати ще бъдат ясни довечера. Участвам, за да победя на тези избори и очаква българският избирател да покаже, че България има нужда не от конфронтации и разделения, а от единна кауза. Оптимист съм”, каза още кандидатът за президент.




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: cnyyk
Категория: Новини
Прочетен: 1734115
Постинги: 657
Коментари: 502
Гласове: 485
Архив