Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2011 12:47 - Изборите ще бъдат опорочени
Автор: cnyyk Категория: Новини   
Прочетен: 2760 Коментари: 0 Гласове:
0



Днес българският народ ще удари здрав шамар на управляващата партия ГЕРБ, каза лидерът на Атака

image   Днес българският народ ще удари здрав шамар на управляващата партия ГЕРБ, която похарчи повече от 50 милиона, за да купи тези избори и да наложи на българския народ една несъстоятелна фигура за президент. Това каза кандидатът за президент на Атака Волен Сидеров, след като упражни правото си на глас в сградата на Първа частна математическа гимназия.

„Днес българският народ ще удари шамар също така на медийносоциологическата мафия, която по един изключително подъл антинационалистически и антибългарски начин класира кандидатите за кметове и за президенти в няколко отбора - А и Б още предварително. По този начин на практика искаше да подмени вота,аз мисля че това няма да стане" - каза Сидеров.

На въпрос - как би коментирал избирателната активност, Сидеров отговори че не може да се направи реална преценка от изминалите няколко часа от изборния ден. По думите му - избирателната активност е нормална. Важна е не толкова тази активност, колкото деформацията на вота, колкото купуването, направено от управляващата партия, най-вече със страшно много пари - 50 млн. лева. Точната сума ще излезе в най-скоро време, както заговорът на медии и социолози - купени, поръчкови. Сидеров каза че според него няма проблеми с процедурата на гласуване и бюлетините.

”Тук, в коридорите на училището не може да разберете какво ще стане когато започнат да се броят бюлетините, или когато агенцията за обработка на информацията – държавна, под абсолютното подчинение на управляващата партия, когато започнат да подменят резулати, така че да си нагласят нещата.

Сидеров заяви, че вниманието на журналистите трябва да бъде насочено в задкулисието, където ще се броят бюлетите, и ще се изчисляват резултатите, защото там е опасността. „Всяко тайно нещо, става явно, пише в Евангелието. И това ще стане явно. Тези избори ще бъдат опорочени най-вече от управляващата парти, както и от нейните партньори БСП и ДПС, защото те играят заедно по места за общинските избори, играят срещу единствената алтернатива в лицето на националистите”, заяви Сидеров.




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: cnyyk
Категория: Новини
Прочетен: 1729731
Постинги: 657
Коментари: 502
Гласове: 485
Архив