Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.10.2011 19:15 - Ангел Джамбазки: Ще премахна тормоза на монополите в София
Автор: cnyyk Категория: Новини   
Прочетен: 1042 Коментари: 0 Гласове:
0



Основният проблем на София е сигурността на гражданите, заяви кандидат-кметът на ВМРО-БНД

image

Основният въпрос, който трябва да реши бъдещият кмет, е сигурността на гражданите в София. Много хора се оплакват от липсата на такава.

Това заяви в предизборен дебат по БНТ кандидатът на ВМРО-БНД за кмет на София Ангел Джамбазки.

Една от причините за притеснението на гражданите е проблемът с бездомните кучета, който е лесен за решаване. Трябва да бъдат приспани, а домашните - маркирани. Така домашните кучета няма да могат да бъдат изоставяни, защото инспекторите ще ги разпознават и собствениците ще понесат глоби, допълни той.

Друг проблем са циганските гета. В София има много цигански катуни, от които се разнасят болести. Те трябва да бъдат премахнати незабавно и безусловно, защото хората в тях нямат никакви правни основания да ги обитават. Гетата трябва да бъдат разрушени, преди да разрушат обществото ни, категоричен бе Джамбазки.

Има блок в софийския кв. "Дружба", който дължи 163 000 лв. за вода и който се обитава само от цигани. Учудващо е как "Софийска вода" не си търси задълженията, защото ако всеки редови гражданин не си плати задълженията навреме, водата веднага ще му бъде спряна.

В София има и остро чувство за несправедливост, заяви кандидат-кметът на ВМРО-БНД, като даде за пример незаконния, според него, паркинг пред Народното събрание.

Ако стана кмет, ще събера железата от този паркинг. Тези, които коват законите, се равняват на циганските катуни - и едните, и другите са си заградили някакво място, което ползват незаконно, каза още Ангел Джамбазки.

Благосъстоянието на столицата минава през драстично намаляване на администрацията и създаване на конкурентни на монополите като "Софийска вода" и "Топлофикация", които тормозят гражданите, заяви кандидат-кметът на ВМРО-БНД.





Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: cnyyk
Категория: Новини
Прочетен: 1733917
Постинги: 657
Коментари: 502
Гласове: 485
Архив