Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2011 10:04 - Слави бутнал циганката Роксана от първото място
Автор: cnyyk Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1045 Коментари: 1 Гласове:
0



Дългия подарил победата на Стелияна, за да не спечели ромка
image Истински скандал се разрази зад кулисите на музикалното шоу “Гласът на България” след финала му преди вечер. Вместо да спечели всенародната любимка Роксана, първото място грабна Стелияна Христова и победата й предизвика взрив от недоволство сред отпадналите участници, пише “Всеки ден". Роксана отпадна от надпреварата още в началото на вечерта с тримата си колеги Тодор, Стелияна и Игор в битка за първото място. Ромката, която бе от отбора на Ивана, едва не припаднала, след като чула името си от устата на водещата Вики и трябвало да слезе от сцената. Хора от екипа на предаването едва успели да я свестят зад кулисите.

“Циганка съм, затова не ме иска и е нагласил нещата”, проплакала ромската перла, имайки предвид Слави Трифонов. Факт е, че тя не за първи път се опитва да пробие в музикално риалити, продуцирано от Дългия. Тя се яви и в шоуто “Стани поп фолк звезда”, където стигна доста напред, но в крайна сметка беше отстранена. Тогава Слави каза, че ромският й говор се усеща дори в песните й и затова не пее чисто.

Колкото и да е недоволна Роксана и да има съмнения обаче, договорът й със Слави е железен и тя няма право нито да се оплаква, нито да се отказва от бъдещо сътрудничество с Дългия. В противен случай дължи огромни неустойки на фирмата му./БЛИЦ



Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
1. анонимен - Тя е много ценна сега
27.10.2011 16:58
РОКСАНА е прекрасно момиче, сърдечен човек, невероятен талант. Надявам се Слави(ако е направил шашмите стс Стелияна) поне да е било от страх, че ще трябва да даде Роксана, на Юнивърсъл. А тя спечели много почитатели, затова е в негов интерес да си я задържи за себе си.
Късмет и успех, и само усмивки й пожелавам.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: cnyyk
Категория: Новини
Прочетен: 1734845
Постинги: 657
Коментари: 502
Гласове: 485
Архив