Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2011 07:39 - Катето Евро се точи на Рафи от „Х- фактор“
Автор: cnyyk Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1092 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Катето Евро

Лъчезарната актириса Катето Евро отново доказа, че си пада по младоци. Макар Катето Евро да може да му е по – скоро баба, веднага щом забелязала в столичен бар звездата на „Х- фактор“ Рафи, тя опитала да скъси повече от нормалното дистанцията между тях, твърдят смаяни очевидци. Опитната актриса бързичко се запознала с младока и го поканила на по питие. Рафи с охота приел вниманието на любимата на поколения българи актриса Катето Евро, но още не знаел в какво се забърква. Уж в стила на усмихнатата и шеговита актриса тя започнала да подмята, как си пада по значително по – млади от нея мъже и изръсила на всеослушание, че ако има възможност не би простила и на симпатичния си събеседник - Рафи.

image

Рафи стана жертва на набезите на Катето Евро в столичен клуб

Слисан участникът от риалити формата на Нова тв се поотдръпнал и не се поддал на номерцата на актрисата, която последно време се подвизава повече като готвачка в „Станция Нова“, възмущават се случайни свидетели. „Катето скоро не е въртяла любов с някой младок и се е хванала да понавакса“, злорадстват хора от обкръжението на актрисата. Възможно е по – разхайтеното поведение на Катето да се дължи и на факта, че любимият й син актьорът Александър Кадиев се изнесе от дома на майка си, за да живее с приятелката си Таня, с която дори планират сватба.

Според запознати, въпреки че актрисата много се радвала за щастието на сина си и новата си кандидат – снаха, която тя одобрява, Катето се чувствала доста самотна, а и съзнавала, че Сашко колкото и да не й се иска вече е голям и ще поеме по своя път, а тя ще остане съвсем сама.






Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: cnyyk
Категория: Новини
Прочетен: 1733961
Постинги: 657
Коментари: 502
Гласове: 485
Архив