Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.10.2011 18:33 - Как гласува мутрата Слави
Автор: cnyyk Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1906 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Дългия и Доган пристигнаха заедно пред урните в 36-о СОУ image
Доган и Слави гласуват “ан блок”! Двамата стари авери дойдоха да пуснат вота си заедно в 36-о училище “Максим Горки” в София. На прелюбопитната случка в изборния ден се натъкна фоторепортер на “ШОУ”. В неделя по обед джипът на Дългия паркира пред училището, намиращо се на ул. “Пирински проход” 35 в столичния квартал “Борово”. От бронираната кола се изсипаха като в добрите стари мутренски времена лошо гледащият Слави Трифонов и още по-лошо гледащата му охрана. Черните дрехи и черните очила на шоумена затвърждаваха допълнително приликата му с вече мъртвите му приятели и спонсори от ъндърграунда като Васил и Георги Илиеви, Поли Пантев и пр.

В крайна сметка обаче Дългия не е гласувал, тъй като опашките били големи и не му се чакало заедно с "простосмъртните".

Само 10 минути по-късно пред урните в 36-о СОУ цъфна и Ахмед Доган. Проверка на “ШОУ” установи, че старият авер на Трифонов и лидер на ДПС е пуснал бюлетината с бележка за гласуване по местоживеене, а не по адреса, записан в личната му карта.
imageimage



Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
1. анонимен - от КАТ
27.10.2011 11:36
Единственото, което мога да коментирам, базирайки се на статията и снимките е, че Дългия е за глоба, тъй като се вижда на предното стъкло на джипката, че не е махнал старите стикери за платена застраховка ГО и минат ГТП...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: cnyyk
Категория: Новини
Прочетен: 1729924
Постинги: 657
Коментари: 502
Гласове: 485
Архив