Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.12.2011 19:58 - Зверство! Мъж и жена накълцаха 8-месечно кученце (СНИМКИ 18+)
Автор: cnyyk Категория: Други   
Прочетен: 1123 Коментари: 0 Гласове:
-1



Месото на малкото кученце послужило за храна на други псета

 

Поредният брутален случай втрещи света! Мъж и жена от САЩ накълцаха 8-месечно кутренце, за да нахранят с него другите си кучета, пише интернет вестникът „Хъфингтън Пост“. Стопаните на кутрето го нарязали на малки парченца и дали месото и вътрешностите му на останалите псета, които отглеждали у дома.

image

Стопани накълцаха кученцето си

43-годишната Джина Алфано и 52-годишният Кевин Диърс от Нюпорт разфасовали малкото паленце, след което дори не са си направили труда да погребат останките му.

На 6 декември тази година ченгетата посетили дома им след сигнал от гражданин, пожелал анонимност. Те останали шокирани от гледката, на която се натъкнали – в гаража открили черно куче, което ядяло крачето на 8-месечното кутренце.

Джина и Кевин били задържани, но впоследствие освободени срещу гаранция от 25 000 долара.

Някои форумци изригнаха, че такива изроди трябва да получат смъртно наказание. Но има и такива, които смятат, че това, което са направили стопаните, е нещо съвсем нормално.

„Същото се случва и с пилетата, зайчетата и агнетата, които служат за храна на кучетата. Какво нередно има в случая?“, пита интернет потребител.

За съжаление подобни случаи има и в България. По нашите ширини някои хора обичат да мъчат животните, но не за да нахранят с месото им други животни, а за лично удоволствие… Колкото и

image

Джина Алфано и Кевин Диърс

тъжно да звучи, има човешки същества, които изпитват удовлетворение от факта, че могат да мъчат беззащитни животни и хора.

image

Кученцето било разфасовано от стопаните си

image

Случаят втрещи света!




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: cnyyk
Категория: Новини
Прочетен: 1735540
Постинги: 657
Коментари: 502
Гласове: 485
Архив