Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2011 11:12 - Туристи заснеха извънземно в Бразилия (видео)
Автор: cnyyk Категория: Други   
Прочетен: 838 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 27.10.2011 11:12


Недалеч от извънземния се откроявало ярко сияние, което навярно било от летателния апарат на зеленото човече.

image

В бразилските джунгли туристи са заснели с видеокамера извънземен и неговият НЛО. Сензационните кадри са разпространени от известния уфолог Майкъл Коен, в недалечното минало сътрудник на НАСА, съобщи в. "Комсомолская правда".

Според Коен видеоматериалът е истински. На него действително са заснети извънземен и НЛО. Той е дело на двама британски туристи, които са снимали в Бразилия, в местността Мамаус на амазонската джунгла. Авторите на кадрите твърдят, че са снимали за спомен местни момчета. Не са подозирали за съществуването на извънземния. Видели са странната фигура много по-късно на заснетите кадри. Недалеч от извънземния се откроявало ярко сияние, което навярно било от летателния апарат на зеленото човече.

image

Коен е на мнение, че представителят на извънземния разум не се е появил случайно в джунглата. Някъде там, по всяка вероятност, се намирала база на извънземни. За това говорели и честите появи на НЛО, на аномални явления, разследвани от бразилското правителство.

Според скептиците заснетият видеоматериал не е нищо друго, освен шега. Извънземният е надуваема кукла, а светлината идва от фенер. Те доказват твърденията си с това, че извънземният много прилича на общоприетите представи, освен това по време на целия запис почти не мърда, само няколко пъти леко поклаща глава. Коен обаче е смятан за сериозен уфолог и не би свързал името си с подобна шега.

Записът вече е гледан от около 100 000 души. Повече от една трета от тях са на мнение, че не става дума за фалшификация, а това е огромен процент.

Впрочем извънземен, подобен на "бразилския", е бил заснет на видео през 2007 г. в кабинета на тогавашния президент на САЩ Джордж Буш. На кадрите, взети от реален телевизионен репортаж, заснет на 31 август на пресконференция в Белия дом, зеленото човече наднича от прозореца.



Тагове:   Бразилия,   извънземни,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: cnyyk
Категория: Новини
Прочетен: 1729645
Постинги: 657
Коментари: 502
Гласове: 485
Архив